April is Muziekmaand bij Café de Vliegh

Zaterdag 6 april staat vanaf 22.00 uur Traffic Jam op het podium bij café de Vliegh.
Er is vrij entree. De beste pop/rock hits waarbij je niet kunt stilstaan. Van Kings of Leon, AC/DC tot aan De Dijk en Doe Maar. De muziek is altijd energiek en soms zullen ze de gevoelige snaar raken met een mooie ballad.

Iedere maand duiken de mannen van Traffic Jam de oefenruimte in om hun repertoire een update te geven. Dat betekent dus ook dat de nieuwe hits niet zullen ontbreken tijdens hun optredens! Deze muzikanten weten wat muziek maken is!.. En om een feestje te bouwen kun je ze er heel goed bij hebben.

Alle bandleden spelen al geruime tijd in bands en hebben hun sporen ruimschoots verdient. Plezier maken tijdens, voor en na een optreden is bij deze mannen erg belangrijk en dat zie je zeker terug op het podium! Front man Frans Hamersma werkt ook vaak mee aan sessies bij de Vliegh. Met zijn stem en uitstraling weet hij de tent altijd weer op de kop te krijgen.

Zondag 14 april vanaf 17.00 uur komt King of the World een knallen optreden geven.
Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar aan de bar. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor info.

In 2019 gaat King of the World met nieuwe gitarist (Stef Delbaere uit België) en nieuwe CD (september release) weer het Nederlandse clubcircuit aan doen. Ook bij café de Vliegh wordt een optreden verzorgt. Na een half jaar alleen Duitse shows en de zoektocht naar het nieuwe bandlid trekt KOTW wederom in vol ornaat ten strijde. Nieuwe songs, geschreven samen met gitarist Stef Delbaere, laten een energieke versie horen van het bekende KOTW geluid en laat er geen twijfel over bestaan waarom KOTW al jaren in de top van het Europese roots circuit mee draait.

Tijdens het Paasweekend gaan we voor de verzoekjes.
Zo kan er voor iedereen langskomen wat je graag wil horen. Samen maken we er een muzikaal en vrolijk Pasen van. Natuurlijk ontbreken de borrelhapjes ook niet. Eerste Paasdag is het café geopend vanaf 20.00 uur.