zm18Vrijdag 12 oktober

Op vrijdag staat de deur vanaf 16.00 uur open. Toffe muziek, lekkere hapjes en vooral leuke mensen om het feestweekend mee te beginnen.

Zaterdag 15 oktober

Voor de elfde keer Hollands Verdriet in de Vliegh!!

Vanaf 22.00 uur zetten deze mannen de tent traditiegetrouw helemaal op de kop. Deze oudste smartlappenband van Nederland, uit Groningen, zingt de Nederlandstalige topnummers veelal met een vette knipoog. Gegarandeerd feest! De mannen van Hollands Verdriet genieten van het optreden en van de lol die ze samen hebben, zowel op het podium als ernaast. Die lol springt altijd over op het aanwezige publiek. En of het nu een bruine kroeg of een grote zaal is maakt voor de feestvreugde niet uit, het dak gaat eraf! Ook aan ervaring geen tekort. Op het podium staat opgeteld meer dan 100 jaar aan podiumervaring! Deze mannen weten dus wat er nodig is om een zaal mee te krijgen. Een feest der herkenningen met de bekendste Nederlandse tranentrekkers. Manuela, dansen op de vulkaan, als de morgen is gekomen, in de blote kont en malle Babbe is zomaar een greep uit het waanzinnige repertoire van Holland Verdriet. Wat voor speciaals hebben ze voor ons in petto hebben, laat je verrassen!

Maandag 15 oktober – dinsdag 16 oktober

Op maandag, de nacht van Zuidlaren, zal Mark van Veen vanaf 22.00 uur een spetterend optreden verzorgen in café de Vliegh!

Bruisend van energie geeft deze entertainer het publiek waar ze recht op hebben, een feest om nooit te vergeten.
Met alleen de gezelligste meezingers en natuurlijk de bekende ode aan André Hazes belooft dit een oergezellige avond te worden! LET OP: meezingen is verplicht! 

Ook DJ Willem is van de partij om er tot dinsdag 18.00 uur een feest van te maken. De Nederlandse meezingers wisselen elkaar af met de beste swingnummers uit de vorige eeuw. Zingen en dansen, wat wil een mens nog meer? Een non-stop swing en meezingfeest voor (bijna) alle leeftijden. Verzoekjes kunnen natuurlijk gedaan worden bij DJ Willem zodat je zelf kan bijdragen aan de muziek en sfeer. Jij vraagt en hij draait (bijna alles)!

Op dinsdagochtend vanaf 05.00 uur is er natuurlijk weer lekkere verse koffie verkrijgbaar met de theatrale aankleding op straat.